четвер, 3 січня 2013 р.

Пральна машина, що скручується в рулон і не потребує електрики


Австралійські вчені створили портативну пральну машину Scrubba, яка працює без електрики, зручна у користуванні, особливо в екстремальних умовах. Компактність такої пральної машини дозволяє легко помістити її в сумку чи рюкзак. На вигляд пральна машина Scrubba виглядає як звичайний полотняний мішок-сумка і все, що їй потрібно для роботи, це пару літрів води, порошок, трошки зусиль та часу. Інструкція по використанню Scrubba  дуже проста. Закидаємо речі в машину, заливаємо водою, додаємо пральний порошок, закриваємо сумку та активними рухами масажуємо її. Внутрішня підкладка пральної машини покрита спеціальними невеликими пухирцями, які допомагають ефективно видаляти забруднення. 
20-30 секунд інтенсивних рухів повністю достатньо, щоб завершити процес прання. Після цього необхідно сполоснути одяг та вилити воду з машини, промити та добре просушити мішок. 
Для вибагливих таку пральну машину випускають в трьох кольорах: синій, червоний та чорний кольори. Що стосується вартості, також доступно - лише 60 австралійських доларів. Звичайно, недоліком такого винаходу є те, що великі речі, на жаль, ви не зможете в такій пральній машині випрати, а от необхідні - запросто. Так що така пральна машина стане у пригоді всім туристам-екстремалам.


Немає коментарів:

Дописати коментар