середа, 2 січня 2013 р.

В Новому році кожен телевізор стає Smart за кілька хвилин!


В Новому році кожен телевізор стає Smart  за кілька хвилин!
Для цього Вам потрібен лише спеціальний модуль Smart TV Kit, який перетворює телевізор в повноцінний планшет, при чому на базі операційної системи Android 4.0 ICS, а також безпровідний Wi-Fi, через який ви зможете: виходити в мережу Інтеренет, юзати по улюблених сайтах, соціальних мережах: Однокласниках, Вконтакте, Facebook, переглядати поштову скриньку, встановлювати програми, спілкуватись через Skype, дивитись фільми, тисячі телеканалів, відеокліпи, а також ви зможете використовувати свій телевізор як ігрову приставку, завдяки тисячам  безкоштовним іграм в Google Play: Стратегії, Аркади, Покер,логічні ігри для кожного користувача SmartTV Kit!
Але найголовніше, те, що SmartTV Kit доступний по ціні кожному, а також надається гарантія 12 міс., сервісний центр в Україні.

SmartTV Kit - це мультимедійний пристрій, в комплект якого входять:
пульт з повноцінною qwerty клавіатурою (український та російський набір тексту) та 3D гіроскопом, що дозволяє переміщати курсор на екрані лише повернувши пульт в повітрі в потрібному напрямку
флешка (донгл) - вставляється в HDMI порт телевізора на базі ОС Android 4.0 ICS, завдяки чому легко справляється з 3D іграми та Full HD відео. Також в флешці вбудованийWi-Fi модуль, що забезпечує швидкий серфінг по мережі Інтернет.
MicroUSB-USB(male) кабель; MicroUSB-USB(female) адаптер; HDMI female-male адаптер, розетковий БП
інструкція користувача.


Замовте SmartTV Kit  вже зараз та насолоджуйтесь всіма перевагами сучасних технологій
за тел. 050 69 69 750



Немає коментарів:

Дописати коментар